luni, martie 30, 2020
Fotbal Județean

AJF Vâlcea a fixat două runde intermediare în returul Ligii a IV-a

236Vizualizari

• în Liga a V-a, nu va avea loc nicio etapă la mijlocul săptămânii

După o pauză de peste trei luni, la finele săptămânii, odată cu Superliga, se va relua şi returul Ligii a IV-a. Prima rundă e programată pe 14-15 martie, iar ultima va avea loc pe 20-21 iunie. În acest răstimp, se vor disputa şi două etape intermediare. AJF Vâlcea a ţinut cont de faptul ca ziua să fie cât mai lungă şi nu le-a fixat în lunile martie sau aprilie, ci în mai şi iunie. Prima rundă care va avea loc la mijlocul săptămânii e cea de miercuri, 13 mai (a 27-a), iar cea de-a doua se va disputa pe 10 iunie (a 32-a). Cum se cunoaşte, tot două intermediare s-au disputat şi în tur. Este vorba de etapa a 7-a (din 9 octombrie) şi de a 10-a (din 23 octombrie).
În condiţiile în care, din sezonul viitor, eşalonul de mijloc al fotbalului judeţean trebuie să mai aibă doar 16 echipe, asta înseamnă că, de la acest nivel, vor retrograda ultimele patru clasate. Conform hotărârii Comitetului Executiv, din Liga a V-a vor face saltul în divizia superioară câştigătoarele celor două serii (Est şi Vest).

Fără fotbal la „Onoare”, de Paşti!

În ceea ce priveşte Liga a V-a, la acest nivel nu e fixată nicio rundă intermediară. Returul va demara pe 14 martie şi se va încheia pe 13 iunie, în ambele serii fiind programate câte 13 runde. Deosebirea faţă de Liga a IV-a este că aceea că pe 19 aprilie, de Paşti, nu se va juca fotbal la „Onoare”.