marți, martie 2, 2021
Fotbal Județean

AJF Vâlcea şi-a mutat sediul la stadionul din Zăvoi

223Vizualizari

După trei decenii în care Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea şi-a desfăşurat activitatea la Sala Traian, instituţia condusă de Adrian Comănescu are, de săptămâna trecută, un nou sediu. Astfel, de-acum încolo, activitatea fotbalistică la nivel judeţean va fi coordonată din incinta Stadionului „Municipal” din Zăvoi. Mutarea sediului AJF a fost cauzată de faptul că Polivalenta aparţine în prezent Primăriei Râmnicului şi a devenit deja „cartierul general” al clubului SCM Rm. Vâlcea.
„Rocada” dintre SCM şi AJF trebuia să aibă loc încă din luna august, dar a fost amânată până acum. În Zăvoi, sediul AJF e amplasat în fosta încăpere în care a funcţionat, până de curând, compartimentul de contabilitate al SCM-ului, unde există o antecameră şi un birou mai spaţios.

Săptămâna trecută, pe site-ul AJF, au fost afişate primele sancţiuni ale noii Comisiii de Disciplină

În altă ordine de idei, de menţionat este faptul că, săptămâna trecută, AJF Vâlcea a afişat, pe site-ul oficial, primele sancţiuni ale noii Comisii de Disciplină, din care, din această vară, fac parte comisarii de poliţie Ion Preda (preşedinte), Ştefan Toma şi Mihai Ionescu. Astfel, a fost anunţată oficial omologarea la „masa verde” a meciurilor Chimia 1973 Rm. Vâlcea – Unirea Tomşani (din Superligă) şi Olteţul Zătreni – Oltul Drăgoeşti 2 (din Liga a V-a – care nu s-a disputat din pricină că oaspeţii n-au prezentat lista cu cei 15 jucători pe care pot să-i folosească la prima echipă), ambele decise cu scorul de 3-0 pentru gazde, dar şi alte câteva suspendări ale unor jucători din cele trei eşaloane judeţene.
Printre acestea, a atras atenţia, în mod deosebit, şi nivelul ridicat al pedepselor primite de jucătorii de la Unirea Tomşani, după meciul de pe sinteticul din Zăvoi, cu Chimia 1973 Rm. Vâlcea. Aşa cum se cunoaşte, acesta a fost întrerupt în minutul 78, când formaţia vizitatoare a rămas în doar şapte jucători pe teren, dar şi după ce arbitrul Iulian Truşcă a încasat un şut… în fund din partea unui fotbalist de la Unirea Tomşani. Cea mai mare pedeapsă a primit-o Eduard Dumitrescu – 16 etape de suspendare şi 700 de lei amendă.