miercuri, martie 3, 2021
Fotbal Județean

Alex Bălțățeanu, unul dintre cei mai promitățori foști juniori din Vâlcea: “Dacă aș da timpul înapoi, aș vrea să fiu mult mai serios. Din cauza asta, am pierdut mult!”

726Vizualizari
Alexandru Bălțățeanu (născut pe 18 decembrie 1990) a fost unul dintre cei mai buni juniori vâlceni ai generației sale, însă, din păcate pentru el, nu a reușit să ajungă la un nivel cât mai înalt. A fost plecat 7 ani în Germania, unde, pe lângă muncă, a continuat să joace și fotbal. La ora actuală, el evoluează pentru Sparta Rm. Vâlcea, echipă care a solicitat acordul AJF de a participa în prima liga județeană din sezonul viitor.
„Sincer, mă simt foarte bine la această echipă. Week-end-ul trecut, am avut un amical cu Viitorul Dăeşti, pe care l-am pierdut cu scorul de 4-2. În pofida înfrângerii, am jucat toți foarte bine, mai ales că avem două antrenamente pe săptămână. Mă bucur că am reușit să marchez unul dintre cele două goluri ale echipei mele. Am mai avut ocazii mari de a mai înscrie, atât în prima, cât și în a doua repriză. Acum, la 30 de ani, văd fotbalul cu mai multă maturitate. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, cu vreo 10 ani, să spunem, aș alege să fiu mult mai serios. Cred că asta a făcut să nu ajung la nivelul la care am visat, pentru că am avut calități… E un regret al meu, dar acum nu mai am ce face. Voi continua să mai joc ani buni, pentru că nu sunt deloc impresionat de generația tânără care vine din urmă. Din păcate, nu e ceea ce m-aș fi așteptat”, a explicat Alexandru Bălțățeanu, unul dintre cei mai importanți jucători de la Sparta Rm. Vâlcea.