marți, ianuarie 19, 2021
Monden

Alex de la Vâlcea a făcut o piesă de petrecere la Liviu Puștiu. Videoclipul a fost filmat la Godfather Pub & Coffee (VEZI VIDEO !!!)

2.25KVizualizari

Vezi aici videoclipul!

 

Alex Popescu, zis Alex de la Vâlcea, se numără printre tinerii vâlceni talentați în ceea ce privește muzica de petrecere. De curând, el a debutat oficial în showbiz, cu un videoclip filmat la Godfather Pub & Coffee, administrat de prietenul său, Nașu Lucian. Piesa „Hai, pupă-mă!” a fost înregistrată la studioul lui Liviu Puștiu.

„Mă bucur mult pentru Alex, pentru că are un bun simț dezvoltat și am apreciat asta foarte mult. Îl voi sprijini cât de mult voi putea”, a precizat Nașu Lucian, proprietar Godfather Pub & Coffee și Mojito Club Olanu.

„A fost o experiență foarte frumoasă, prin realizarea acestei piese și a videoclipului. Îmi doream enorm să debutez oficial. Am văzut că, în doar câteva zile, videoclipul a fost foarte apreciat, primind multe comentarii frumoase. Nu mă voi opri aici și voi face și alte piese cel puțin la fel de frumoase”, a precizat și Alex de la Vâlcea.