luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Alex Luchian Butoi a plecat din Treapt. Eduard Neacşu a rămas la Horezu

737Vizualizari

• oficialii horezeni încearcă să prelungească acum împrumuturile jucătorilor Neamţu, Olteanu şi Bălan

Flacăra Horezu a trecut prin mari schimbări în această vară, mai mulţi jucători părăsind echipa din Treapt. Unul dintre componenţii de bază din ediţia trecută a Ligii a III-a care a ales să se despartă de formaţia vâlceană este Alex Luchian Butoi. Altfel, însă, nici Vali Munteanu (împrumutat de la Sporting Piteşti) nu va mai evolua în Treapt.
Pe de altă parte, după ce Alex Cioablă (9 goluri) a ajuns la CSM Şcolar Reşiţa, în Liga a II-a, trupa primarului Nicolae Sărdărescu va conta, mai departe, pe serviciile a doi dintre primii trei golgheteri din campionatul precedent. Este vorba de Ionuţ Gonzales Neamţu (7 goluri) şi Eduard Neacşu (6), care îşi vor continua activitatea în Treapt. În plus, potrivit afirmaţiilor lui Adi Popa, alte două piese importante din angrenaj, Samson Nwabueze şi Sebastian Bobină, şi-au dat, de asemenea, acordul pentru a evolua şi în noul campionat la Flacăra Horezu.
„În această perioadă, încercăm să ajungem la o înţelegere cu trei dintre jucătorii pe care i-am adus vara trecută de la Sporting Piteşti, în speţă cu Ionuţ Gonzales Neamţu, Răzvan Olteanu şi Vlăduţ Bălan. Deocamdată, în ceea ce priveşte noile achiziţii pe care vrem să le facem de la Piteşti şi Craiova, niciunul nu e sigur”, a precizat Adi Popa.