Sporturi

Alex Oprea, vicecampion mondial la atletism, a primit un verdict dur din partea medicilor: va absenta de pe tartan tot anul 2020!!!

1.62KVizualizari

Alex Oprea, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” Vâlcea, a primit un verdict dur din partea medicilor: leziune de gradul II, atât la ligamentul colateral medial, cât şi la menisc intern. Aşadar, acesta va fi nevoit să aibă repaos total pentru minim două luni, după care va urma o perioadă de refacere, cu fizio şi kinetoterapie, precum şi antrenamente specifice. Pe scurt, Alex Oprea nu va mai putea participa la nicio competiţie din acesta an: naţionale, internaţionale şi europene. De când iar startul la concursurile de atletism rezervate pompierilor şi poliţiştilor, el a câştigat peste 30 de medalii naţionale şi internaţionale, fiind o emblemă pentru Vâlcea. Cea mai mare performanţă a fost titlul de vicecampion mondial în China – 2019, unde au luptat pompieri, poliţişti şi alte cadre militare de pe întreg mapamondul.
„Din păcate, acum sunt în repaos şi merg doar în cârjă. Mulţi prieteni m-au întrebat ce s-a întâmplat, de ce nu mai pot participa la următoarele concursuri. Răspunsul e simplu: am suferit o accidentare gravă şi am nevoie de mult timp să mă refac complet. Oricum, voi reveni pe tartan la fel de puternic, pentru că iubesc foarte mult sportul. Asta le promit tuturor susţinătorilor mei!”, a spus Alex Oprea.