marți, mai 17, 2022
Fotbal Județean

Alex „Sică” Bălțățeanu (CS Mădulari) are clauză să nu joace cu Sparta: Deci, mi-aș dori să întâlnim Călimănești în finală!!!

794Vizualizari
CS Mădulari s-a impus cu scorul de 4-0, în manșa tur, din semifinalele fazei județene a Cupei României și, prin urmare, este calificată deja în următoarea etapă a competiției. Alexandru Bălțățeanu a marcat un supergol pentru echipa învingătoare, de la 25 de metri, la vinclu. Acesta a mărturisit că a întâlnit un grup fantastic la Mădulari, capabil că câștige cupa pe plan județean.
„Suntem o familie foarte unită. Cred că am întâlnit cel mai frumos grup de când joc fotbal. Ne cunoaștem cu toții. Cu mulți dintre actualii colegi am făcut junioratul. Sâmbăta aceasta, de la ora 11.00, avem un meci tare la Sparta Rm. Vâlcea. Din păcate, eu nu pot juca! Am o clauză contractuală care prevede asta, în condițiile în care am plecat de la Sparta, la CS Mădulari, în iarnă. Nu aş putea evolua contra Spartei nici în finala Cupei României, dacă ne vom califica împreună acolo. De aceea, mi-aș dori ca în ultimul act să acceadă Cozia Călimănești. Sincer, ceea ce îmi place la CS Mădulari e că mă simt respectat. Aici, joc mijlocaș central, sunt mai mult cu pasele. Antrenorul nostru, Marian Nicolae, mă cunoștea de mic și îl respect în tot ceea ce face. Mi-a spus că are nevoie de mine în fața apărării, că am experiență și știu să țin bine de minge. Fac orice să îmi ajut echipa”, a spus jucătorul Alex Bălțățeanu, de la CS Mădulari.