duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Județean

Alex Uță a revenit pe teren cu o poftă nebună de fotbal: a dat goluri la vinclu, de la 25 de metri, pentru Cozia Călimănești

294Vizualizari
Cozia Călimănești a disputat două meciuri amicale săptămâna trecută, cu Lotru Brezoi și AS Șirineasa – echipe din Ligile a V-a şi a VI-a. În total, trupa antrenată de Vasile Ilinca a reușit să marcheze 15 goluri în cele două partide (6-0 cu Brezoi și 9-1 cu Șirineasa). Alex Uță a marcat de trei ori (inclusiv la vinclu, de la 25 de metri!), iar Silviu Rădoi și Nonis Duca au reușit, de asemenea, hat-trick-uri.
„Nu se pun aceste rezultate, deoarece am întâlnit formații din ultimele două eșaloane ale judeţului. Sâmbăta aceasta, de la ora 11.00, vom juca un nou amical, de această dată, cu FC Băbeni, echipă care evoluează în Liga a IV-a, deci, la același nivel cu noi. În ceea ce privește lotul, singura noutate ar fi că s-a reîntors alături de noi Mădălin Chiripuș, care fusese plecat o perioadă la Minerul Costești”, a precizat Vasile Ilinca, antrenor la Cozia Călimănești.