sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Județean

Alex Uţă, de la Oltul Drăgoeşti, l-ar face invidios şi pe Leo Messi: a marcat după ce a driblat tot de la jumătatea terenului!

1.36KVizualizari

Oltul Drăgoeşti a condus cu scorul de 2-0, în meciul disputat în deplasare, la Cozia Călimăneşti, prin „dubla” semnată de Alex Uţă, însă a reuşit, în cele din urmă, să obţină doar 1 punct. Echipa antrenată de Vasile Ilinca a egalat (2-2), astfel că a terminat turul primei părţi a Superligii pe locul 2. Alex Uţă a marcat inclusiv un mondogol, care l-a impresionat până şi pe pe tehnicianul advers, Vasile Ilinca: fotbalistul de la Drăgoeşti a driblat tot de la jumătatea terenului şi a trimis un şut imparabil, la colţul lung.
„Deşi anunţasem că voi renunţa definitiv la fotbal, am decis să continui până la vară. Nu ar fi fost deloc fair-play faţă de primarul Gheorghe Melente, cu care am o colaborare foarte bună. El nu ar fi avut posibilitatea financiară să susţină de unul singur Oltul Drăgoeşti şi, dacă se retrăgea din campionat, potrivit regulamentului, ar fi fost exclusă şi echipa de Liga a V-a. Ceea ce iar nu ar fi fost deloc OK, pentru că acolo joacă mulţi fotbalişti din Drăgoeşti. În ceea ce priveşte meciul de la Călimăneşti, rezultatul e echitabil. Noi am dominat prima repriză, iar adversarii pe cea de-a doua”, a precizat Dorinel Bălău, finanţator la Oltul Drăgoeşti.