joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Județean

Alex Uță – la Oltul Ionești. A fost number one în amicalul cu Sparta (2-3) și a înscris “o dublă”. 7 jucători noi – la Iulică Dincă?

1.52KVizualizari

Astăzi, pe terenul sintetic din Zăvoi, Oltul Ionești a disputat al doilea meci amical din acest an, contra liderei județului, Sparta Rm. Vâlcea. Deși a pierdut cu scorul de 3-2, echipa antrenată de Iulică Dincă a făcut un joc foarte bun, marcând de două ori, prin Alexandru Uță. Acesta se află în tratative cu o nouă echipă, după ce s-a despărțit de Oltul Drăgoești.

“Alex Uță a venit să joace doar acest meci pentru noi. Deci, nu este jucătorul nostru! El trebuia inițial să evolueze pentru Cozia Călimănești, dar nu a mai avut loc acel amical. Mi l-aș dori alături de noi, dar el trebuie să ia decizia pe care o consideră cea mai bună. L-am avut pe teren și pe Adrian Ciuculan, fostul meu elev pe când avea 10-11 ani. E clar că avem nevoie de forțe noi. Am mai făcut un transfer, pe Constantin Dumbravă, un portar de la CS Șușani. Nu aveam al doilea portar, deci, am rezolvat totodată şi acest compartiment. Acum, avem doi portari, pe Niții și Dumbravă. Următorul nostru amical s-ar putea să fie cu Orlești, în deplasare. Vreau să mai jucăm și pe iarbă, dacă ne permite timpul, iar terenurile sunt bune”, a declarat Iulică Dincă.

Prezent la meci, Dorinel Bălău, care a rupt colaborarea cu Oltul Drăgoești, a precizat că jucătorii săi, în număr de 7, s-ar putea duce la Oltul Ionești până în vara acestui an.

De asemenea, Vasile Ilinca, antrenorul echipei de Liga a III-a, Cozia Călimănești, care a văzut meciul din Zăvoi, a precizat că îl așteaptă în cantonament pe fostul său elev, Alex Uţă. „E decizia lui, dacă vrea să revină la noi. Așa cum se cunoaşte, țin mult la antrenamente, la pregătire. Fără asta, nu se poate face performanță”, a explicat Vasile Ilinca.