miercuri, octombrie 21, 2020
Fotbal Județean

Alexandru Colţa, lovit foarte dur la Copăceni! Meciul a fost întrerupt, iar arbitrul – dus la spital cu Ambulanţa! „CJA va avea un avocat care să-i reprezinte pe arbitri în aceste cazuri de violenţă!”

1.34KVizualizari

Din păcate, astăzi, una dintre partidele care au fost programate în etapa a 2-a a Ligii a V-a s-a încheiat cu un incident reprobabil. Este vorba de duelul dintre Cerna Copăceni şi Oltul Dăeşti, unde arbitrul de centru, Alexandru Colţa, a fost lovit foarte dur, în piept, de un jucător al echipei gazdă. „Fluieraşul” a resimţit din plin lovitura şi nu a mai putut continua meciul. Astfel, partida a fost întreruptă în minutul 54, la scorul de 4-2 pentru formaţia vizitatoare. Potrivit afirmaţiilor observatorului Florentin David, la stadion a ajuns imediat ambulanţa, iar arbitrul Alexandru Colţa a primit îngrijirile medicale de urgenţă, după care a fost transportat la spital.

Adrian Comănescu: „Mesajul AJF-ului e clar: huliganii nu mai au ce să caute pe terenurile de fotbal din judeţ”

Incidentul produs la meciul de la Copăceni l-a determinat pe preşedintele AJF Vâlcea, Adrian Comănescu, să anunţe oficial: Comisia Judeţeană de Arbitri, condusă de Cătălin Buşi, va angaja un avocat! Acesta le va reprezenta, de-acum încolo, interesele arbitrilor în cazurile de violenţă care se vor mai produce la adresa lor, pe terenurile de fotbal din judeţ. „Din câte am înţeles de la observatorul Florentin David, arbitrul Alexandru Colţa chiar nu mai putea să continue, pentru că a fost lovit foarte dur la nivelul pieptului. Iar regulamentul prevede foarte clar că orice agresiune asupra arbitrului, fie că se produce în secunda 5 sau în minutul 90+5, se pedepseşte grav, iar meciul se va opri definitiv, în mod oligatoriu. Mesajul AJF-ului e clar: huliganii nu mai au ce să caute pe terenurile de fotbal din judeţ. Va fi toleranţă zero faţă de cei care produc asemenea incidente! În acest sens, anunţ oficial că, de-acum încolo, CJA va dispune de un avocat care le va reprezenta în instanţă interesele arbitrilor care trec prin asemenea situaţii”, a subliniat Comănescu.