Fotbal Național

Alexandru Păun, cinci trofee de campion naţional cu CFR Cluj! O performanţă uriaşă, care nu va fi egalată niciodată de niciun alt fotbalist vâlcean!

1.02KVizualizari
Duminică seara, CFR Cluj a devenit, din nou, campioana României, pentru a cincia oară consecutiv! Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei CS „U” Craiova, pe teren propriu, în penultima rundă din play-off-ul Ligii I, astfel că şi-a adjudecat un nou titlu naţional. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, gruparea din Ardeal are 57 de puncte, în timp ce principala rivală, FCSB – doar 53, o diferenţă care nu mai poate fi remontată în meciul direct care va avea loc la finele acestei săptămâni.
Aşa cum se cunoaşte, din lotul echipei CFR Cluj a făcut parte, şi în acest sezon, jucătorul Alexandru Păun (27 de ani). Fotbalistul originar din Drăgăşani a cucerit astfel, la rândul său, cel de-al cincilea titlu consecutiv de campion, o performanţă care nu va fi egalată, cu siguranţă, niciodată, de niciun alt jucător vâlcean.