Handbal

Alicia Fernandez Fraga şi Marta Lopez Herrero au părăsit Vâlcea: „Au fost 4 ani foarte speciali pentru noi, care vor rămâne întotdeauna în inimile noastre!”

1.1KVizualizari
La rezultatele deosebite din ultimii trei ani ale echipei SCM Rm. Vâlcea au contribuit, din plin, şi handbalistele spaniole Alicia Fernandez Fraga şi Marta Lopez Herrero, care vor evolua din sezonul viitor tot în Liga Florilor, la Rapid Bucureşti. La despărţirea de cele două iberice, conducătorii din Sala Traian au postat un mesaj de mulţumire, pe pagina de Facebook a clubului vâlcean.
„Ibericele Marta Lopez Herrero şi Alicia Fernandez Fraga sunt două sportive de care ne despărțim, cu tristețe, după patru sezoane petrecute la Râmnicu Vâlcea. Vicecampioane mondiale alături de reprezentativa Spaniei, ambele au petrecut o perioada îndelungată în orașul nostru, ceea ne nu poate decât să reprezinte un sentiment de bucurie pentru noi, acest fapt însemnând că, la Râmnicu Vâlcea, este un mediu propice performanţei”, a transmis SCM Rm. Vâlcea, pe reţeaua de socializare, unde a fost postată, totodată, şi o declaraţie comună a celor două handbaliste.
„Au fost 4 ani foarte speciali noi, care vor rămâne mereu în inimile noastre. Am câștigat trofee împreună, am savurat acele clipe în Sala Traian, alături de voi. Totul a fost magic pentru noi și sperăm că v-ați bucurat de aceste momente la fel de mult ca și noi. Suntem recunoscătoare și vă mulțumim mult pentru sprijinul vostru, al tuturor și suntem mândre că am făcut parte din acest colectiv, din această tradiție a Municipiului Râmnicu Vâlcea. Mulțumim în special Primăriei Râmnicu Vâlcea pentru că a fost alături de echipă și vouă, fanilor, pentru cum ne-ați susținut în cei patru ani. Cu siguranță, ne vom revedea anul viitor în Sala Traian și va fi un moment special”, au spus Alicia Fernandez Fraga şi Marta Lopez Herrero.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea