marți, martie 2, 2021
Politică

Alin Manda, candidat USR-PLUS pentru Consiliul Local Rm. Vâlcea, vine cu un concept nou, de a implica mai mult cetățenii în administrarea orașului

744Vizualizari
Alin Manda (42 de ani) este absolvent de 10 al Facultății de Drept din Craiova (specializarea Științe Administrative) și candidat pentru Consiliul Local Rm Vâlcea, unde se regăseşte pe locul 2 pe listă. La fel ca și ceilalți colegi din alianța USR-PLUS, și el mizează pe un concept nou, modern, mult mai eficient și, totodată, transparent, de a face politică, prin implicarea cetățenilor în actul administrativ și realizarea investițiilor în raport cu cele mai stringente necesități.
USR-PLUS speră să scoată minim 6 consilieri locali, care să se zbată pentru rezolvarea problemelor reale ale comunității, printre care și situația economică a municipiului. Sub sloganul „parcuri industriale, nu doar parcări”, alianța are o șansă uriașă de a se implica în administrarea municipalității, de a da voce cetățenilor… Iar unul dintre tinerii promițători este chiar Alin Manda, cu o bogată experiență acumulată în cadrul companiilor naționale și internaționale.
🔷️🔶️ „Candidez la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea din partea Alianței USR-PLUS, întrucât este momentul ca râmnicenii să fie bine reprezentați de către cei pe care îi legitimează prin vot. La alegerile locale din septembrie Alianța USR-PLUS oferă un alt concept în politică – o administrație condusă de cetățeni, de voința lor și nu de reprezentanți ca până acum. Nu aleșii trebuie să mai decidă ce este bine pentru comunitate. Cetățenii trebuie să fie consultați în toate problemele care îi privesc. Acest deziderat se poate realiza numai cu prezența la vot a noastră a tuturor.
În opinia mea, un consilier local trebuie să fie dedicat cetățenilor și nu intereselor de partid sau de grup, să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor și să îi reprezinte cu demnitate.
🔊 Este timpul să dăm cetățenilor VOCE în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea!”, a transmis Alin Manda.