marți, aprilie 13, 2021
Fotbal Diverse

Alin Olaru, Sebastian Lăstun şi asistentul Silviu Costache, printre remarcații fostului arbitru divizionar A, Adrian Comănescu

567Vizualizari
Vâlcea a avut, de-a lungul anilor, mulți arbitri divizionari A de valoare. Doi dintre aceștia, Gheorghe Constantin și Ion Crăciunescu, au fost chiar conducătorii Comisiei Centrale a Arbitrilor. Printre tinerii care promit să ajungă în viitorul apropiat în Liga I se numără Alin Olaru, Sebastian Lăstun și asistentul Silviu Costache, care, acum, sunt foarte apreciați la nivelul Ligii a III-a.
Preşedintele AJF Vâlcea, Adrian Comănescu, are încredere în potențialul lor și le-a dat un sfat în drumul spre fotbalul mare. „Fără sacrificii și multe ore de antrenament nu poți ajunge arbitru mare. Sunt convins că CJA va reuși să depisteze și să lanseze în fotbalul național și alți arbitri talentați. A fost o perioadă foarte grea pentru arbitri și ne dorim cu toții ca ei să revină cât mai repede pe terenurile de fotbal. Sper ca ei să nu fi fost dezamăgiți de această pauză foarte lungă și să revină cu plăcere și dorință de progres. Comisia Județeană de Arbitri va organiza, în luna aprilie, noi cursuri pentru inițiere în arbitraj”, a explicat Adrian Comănescu.