luni, decembrie 6, 2021
Fotbal Județean

Alutus Sălătrucel a câștigat la Drăgoești (1-0), dar nu se entuziasmează. „Suntem pe 14 în clasament! Deci, e mai bine să vorbim la puțin”

379Vizualizari
Alutus Sălătrucel s-a impus în mod surprinzător, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Dragoș Alexandru, în minutul 70 al partidei de la Oltul Drăgoești, după o fază lucrată de Adi Mojoiu și Florin Rizea. Oficialii echipei din Sălătrucel au evitat să comenteze prea mult pe seama acestui rezultat, mai ales că au avut un start de sezon sub aștepările suporterilor.
„Suntem pe locul 14 în clasament, deci, mai bine jucăm și vorbim mai puțin. Ideea e că, după 3 sezoane în care am avut rezultate destul de bune, în campionatul acesta am pierdut de trei ori pe teren propriu. Motivul ar fi și faptul că nu am mai putut apela la 4-5 titulari, care au plecat la muncă în Occident. Sperăm să găsim o formulă cât mai bună de joc pe viitor și să ne revenim în clasament. Știți cum e: fotbalul e iubit în localitate dacă ai și rezultate. Altfel, lumea te critică. Ne asumăm toate aceste critici și încercăm să facem ceva frumos. E nevoie de timp, pentru că un lot nu se formează foarte ușor, mai ales dacă vrei să aduci jucători de calitate”, a explicat Adrian Drăghici, președintele la Alutus Sălătrucel, echipă pe care a reactivat-o după 20 de ani de pauză.