sâmbătă, aprilie 13, 2024
Administrație

Amplă acțiune de ecologizare la Milcoiu. Primarul Mușat face apel către locuitori: „Fiți mai responsabili! Până și firma de salubrizare s-a închinat de cantitatea uriașă de gunoi!”

758Vizualizari
Zilele trecute, conducerea Primăriei Milcoiu a desfășurat o amplă acțiune de ecologizare a localității, mai ales pe lângă albia râului Topolog. Rezultatul, potrivit primarului Daniel Mușat, a fost dezastruos: cantități uriașe de gunoi! Cu acest prilej, liberalul a făcut apel către locuitori, să fie mult mai responsabili și să respecte mediul înconjurător, mai ales că „avem obligația morală de a oferi un viitor curat generației tinere”.
„Nu vă spun că și cei de la firma de salubrizare s-au închinat de cât de mult gunoi (saci, peturi și alte reziduuri) am putut strânge. Vom continua să punem pubele mari în multe zone, ca oamenii să fie mai atenți. Am pus pubelele ca să nu arunce peste tot și să selecteze ceea ce nu le trebuie. Avem deja peste 300 de contracte de salubrizare și așteptăm încă 200 de familii să facă la fel”, a spus primarul localității Milcoiu, Daniel Mușat.