vineri, aprilie 16, 2021
Sporturi

Ana Rogojină boxează pentru primul titlu naţional la box. „Sistem” are emoţii uriaşe!

1.02KVizualizari

Ana, fiica fotbalistului Florin Rogojină, alias „Sistem”, de la Stejarul Vlădeşti 2009, va lupta, în această seară, la Eforie Nord, pentru primul titlu naţional la box din carieră. Sportiva antrenată de Marius Băluţă speră să cucerească prima medalie de aur din carieră, în condiţiile în care s-a antrenat riguros pe toată perioada de vară.

Florin Rogojină (alias „Sistem”), jucător Stejarul Vlădeşti 2009: „Nu voi merge la Eforie Nord, să-mi susţin fata în finala campionatului de tineret. Chiar ea m-a rugat să nu vin, ca să nu-i dau emoţii şi mai mari. Indiferent de rezultatul din acest meci, sunt mândru de fata mea. Până la urmă, ea e campioana mea… Şi nu am nevoie de vreo medalie să ştiu asta. Ideea e că Ana s-a pregătit toată vara foarte mult. Nu a avut o zi de vacanţă, doar să-şi împlinească visul”.

Marius Băluţă, antrenor de box: „Ana va întâlni o adversară cu mult mai multă experienţă în box. Am însă încredere în capacitatea ei de a câştiga medalia de aur. Are potenţial enorm, a muncit foarte mult, este o fată deosebită”.