vineri, mai 7, 2021
Diverse

Andra’s House face un super-parc de aventură la intrarea în Horezu! Lac cu păsări exotice, tiroliană și loc de joacă de 350 mp – printre atracții!

2.55KVizualizari
Horezu continuă să se dezvolte într-un ritm alert, mai ales în ceea ce privește turismul de agrement. E lesne de înțeles de ce, în condițiile în care, în următorii ani, la Vârful lui Roman va apărea una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România , astfel că numărul turiștilor ar putea exploda. Marius Șodolescu, proprietarul complexului turistic Andra’s House, va realiza, la intrarea în oraș, pe partea dreaptă, o investiție pe 5000 de metri pătrați, care va da un plus de valoare zonei.
„Am achiziționat deja elementele pentru amenajarea unui parc de distracție de 350 de metri pătrați, cu tobogane, leagăne și multe alte surprize pentru copii. Urmează să am o discuție cu un austriac, pentru a-mi da o idee și pentru parcul de aventură pe care îl voi realiza, cu tiroliene și nu numai. De curând, am finalizat și camerele de saună și de salină (cu sare de Himalaya). Mi-am propus să valorific la maxim potențialul zonei în următorii ani. De exemplu, tot aici, în fostul ștrand dezafectat, vreau să amenajez un mic lac, unde să pun lebede albe și negre, rațe mandarine, dar și să fac o grădină cu păsări exotice, păuni și nu numai. Va fi o zonă turistică foarte frumoasă”, a detaliat Marius Șodolescu, reprezentantul complexului turistic Andra’s House.