miercuri, ianuarie 20, 2021
Handbal

Andrei Gheorghiu condamnă secretomania de la SCM: Nu putem vota un buget secret. Nu e normal să știm toți unde se duc banii comunității?!

1.01KVizualizari
Andrei Gheorghiu, viceprimarul USR PLUS al Râmnicului, a condamnat secretomania din jurul clubului SCM Rm. Vâlcea și lipsa de transparență în ceea ce privește cheltuielile privind susținerea activității. Acesta a precizat că, în curând, va fi alcătuită o comisie de specialitate care va analiza toate datele financiare privind echipa de handbal feminin, astfel încât banul public să fie cheltuit transparent. El a mai punctat că Alianța pentru Râmnic (PNL – USR PLUS) vrea ca toate alocările bugetare să fie cunoscute de locuitorii, până în cel mai mic detaliu.
„Am văzut că se practică mult diversiunea, iar anumite persoane de pe lângă SCM au lansat deja în mediul online informația falsă că nu vrem să susținem echipa, că nu am aprobat bugetul de salarii. Păi, nu s-a discutat deloc despre salarii, ci despre achiziții nedetaliate, adică, despre bunuri și servicii – fără a se spune concret ce. E normal să știe toți râmnicenii pe ce se duc banii comunității. Eu sunt fan handbal, iubesc această echipă minunată și voi face mereu tot posibilul să nu-i lipsească nimic. Vrem să investim mai mult și în celelalte sporturi, mai ales la nivel de copii și juniori. Dar trebuie să știm pe ce se duc banii exact. Nu putem accepta alte lucruri neortodoxe, chiar dacă poate așa s-au obișnuit unii pe la primărie”, a explicat viceprimarul USR PLUS al Râmnicului, Andrei Gheorghiu.