Politică

Andrei Gheorghiu: Gutău face încă un pas în trecut, prin numirea lui Gogîrnoiu în funcţia de City Manager! Fără Penali în Funcții Publice!

384Vizualizari
Într-un comunicat de presă pe care l-a dat publicităţii zilele trecute, Andrei Gheorghiu – candidatul alianţei USR PLUS Vâlcea la Primăria Râmnicu Vâlcea – a comentat numirea lui Gheorghe Gogîrnoiu în funcţia de City Manager al Râmnicului şi a spus că aceasta „arată, încă o dată, cum știe primarul Mircia Gutău să își manevreze interesele”. Cu această ocazie, Andrei Gheorghiu a făcut şi un nou apel către cetăţenii Râmnicului, pentru a susţine, prin votul lor de la viitoarele alegeri locale, iniţiativa cu care alianţa USR-PLUS a câştigat foarte mulţi adepţi: „Fără Penali în Funcţii Publice!”.

„Este imposibil să mergem spre viitor și să dezvoltăm un oraș ca Râmnicu Vâlcea atâta timp cât administrația este îmbâcsită de clientelă politică sau economică, nepotism, corupție și totul pare că se învârte în jurul filosofiei șpăgii!
Numirea d-lui Gheorghe Gogîrnoiu în funcția de City Manager al lui Mircia Gutău (pentru că este greu de spus dacă domnia sa este un City Manager al Râmnicului), arată încă o dată cum știe primarul să își manevreze interesele, că nu există principii, viziune pentru viitor, ci doar plăți de polițe politice, lupte obscure pentru funcții, manevre transpartinice și nimic pentru vâlceni, totul doar pentru ei!
Până când?! Pentru cei care fac aceste jocuri politice, cetățeanul de rând nu contează!
Pentru clasa politică veche, noi, cetățenii simpli nu contăm, contează doar BANII noștri și combinațiile prin care pot fi umplute buzunarele și conturile lor!
Orașul are nevoie de viziune pentru dezvoltare, se impune să luăm toate măsurile ca Râmnicu Vâlcea să devină smart city, să fie atractiv și dinamic, parte a unei zone metropolitane importante!
Voința și capacitatea politică pentru schimbare pot veni doar de la USR-PLUS. Toată clasa politică veche și-a arătat până acum limitele și interesele!
Administrația publică trebuie resetată pentru a scăpa de metehnele corupției și de toate elementele negative specifice tuturor partidelor care au fost în ultimii 30 de ani la conducere.
Dacă ezităm să facem schimbări pentru a ne îndrepta către un viitor mai bun, nu putem să avem perspectivă de dezvoltare, investiții, locuri de muncă bine plătite, o atragere semnificativă de fonduri europene, nu putem avea bunăstare și o calitate a vieții în stil occidental și cel mai dureros este că nu putem avea orașul nostru, al cetățenilor, ci vom avea doar orașul lor, al penalilor și politrucilor!
Râmnicenii vor scăpa prin vot de Penalii din Funcțiile Publice! Împreună schimbăm Vâlcea!
Este momentul nostru să reconstruim orașul în care vrem să trăim”, a transmis Andrei Gheorghiu – candidatul alianţei USR PLUS Vâlcea la Primăria Râmnicu Vâlcea.