Politică

Andrei Gheorghiu (USR PLUS), atacat murdar, posibil chiar de către liberali: „Va face pact cu Gutău și PSD!” Replică: „De 3 ani, sunt singurul care l-a criticat pe actualul primar al Râmnicului. Am și procese cu Primăria! Este o discreditare, pentru că le e frică”

450Vizualizari
Andrei Gheorghiu, candidat USR PLUS la funcția de primar pentru Rm. Vâlcea, este foarte apreciat la nivelul municipiului, dar și în celelate localități din județ. Tocmai din acest motiv, el este atacat zilnic în mediul on-line, prin postări aberante, care susțin că, după alegerile din 27 septembrie, va face pact cu Mircia Gutău, adică, cu PER și PSD, pentru a obține majoritatea în Consiliul Local. Potrivit unor surse din cadrul alianței USR PLUS, aceste atacuri murdare ar proveni chiar din partea PNL, „partid care se teme să aibă un adversar atât de puternic la locale”.
„Niciodată nu voi face o alianță cu PSD sau PER! S-a declanşat o campanie murdară, de discreditare a mea și a colegilor din USR PLUS, pentru că stăm foarte bine în sondaje. Este o ipocrizie! Am fost singurul care în ultimii 3 ani am criticat vehement administrația Râmnicului, pentru felul cum cheltuiește banul public, pe investiții inutile… Noi bănuim despre ce e vorba, dar vom da alte detalii la momentul potrivit… Adversarii se tem de noi, că avem susținere și suntem curați. S-a scris că facem pact cu Gutău, când noi suntem în proces cu el. E o frică uriașă față de USR PLUS!”, a comentat Andrei Gheorghiu.