marți, ianuarie 19, 2021
Administrație

Andrei Nicolae a solicitat sprijin de la Guvern pentru alunecările de teren de pe drumurile care leagă Tomșani de Oteșani și Costești

82Vizualizari
Andrei Nicolae a declarat că, încă de când a fost ales primar la Tomșani, a făcut tot posibilul să schimbe modul de lucru în Consiliul Local. În acest sens, liberalul a precizat că va lupta să ducă la bun sfârșit atât programul electoral personal, precum și al foștilor săi adversari politici, totul pentru binele comunității.
„Am spus de la început că pe mine mă interesează ca localitatea să prospere, de aceea, voi avea permanent un dialog deschis cu toți consilierii locali, indiferent dacă e vorba de PSD sau alte partide. Acum, ne zbatem să obținem finanțare pentru două proiecte depuse la CNI. Este vorba de două alunecări de teren: cea de la Mirești, pe drumul care leagă Tomșani de Oteșani, și cea de pe DC 148 (din satul Bogdănești), care duce spre Costești. La ora actuală, pe aceste două drumuri se poate circula foarte greu. Am intervenit deja cu utilaje, astfel încât să rezolvăm provizoriu problema, dar investiția are o valoare mare și poate fi realizată ca la carte doar cu fonduri guvernamentale. Mai avem un proiect depus pe PNDL, pentru un alt drum, pentru care, de asemenea, sperăm să obținem finanțarea necesară de la Guvern”, a explicat primarul PNL din Tomșani, Andrei Nicolae.