vineri, decembrie 1, 2023
Administrație

Andrei Nicolae va stabili, de comun acord cu consilierii locali, valoarea fondului de premiere a celor mai buni elevi din Tomșani

2.71KVizualizari
Primarul din Tomşani, Andrei Nicolae, a precizat că, în luna martie, va avea o discuție cu toți consilierii locali, pentru a stabili valoarea fondului de premiere a celor mai silitori elevi din comună. Alesul PNL și-a propus să recompenseze financiar copiii cu rezultate deosebite la învățătură și nu numai.
„Nu vreau să facem din această acţiune un concurs de premiere. Scopul este acela de a-i motiva pe elevi să-și depășească rezultatele de la an la an și să fie o concurență benefică. Vom face un proiect pentru a-i premia pe cei mai buni copii. Vrem să oferim premii și mămicilor din Tomșani care aduc pe lume prunci. Copiii sunt viitorul nostru și trebuie să avem mereu grijă de ei. De asemenea, ca o altă noutate, vom recompensa și cuplurile de aur, pentru că este o măsură sufletească, de respect față de cei mai longevivi dintre noi”, a detaliat primarul PNL din Tomşani, Adrian Nicolae.