Fotbal Județean

Andrei Vasile (Casa Românească): Nu sunt interesat de Liga a III-a, de vreme ce doar eu și Primăria băgăm bani în echipa Cozia Călimăneşti

511Vizualizari
Andrei Vasile, proprietarul Popasului Casa Românească, din Călimănești, a precizat că, în lipsa unui proiect bine pus la punct, echipa de fotbal din staţiune, Cozia, nu ar reuși să confirme la nivelul Ligii a III-a. Tânărul om de afaceri a reamintit că, de-a lungul anilor, în localitate au existat doar doi finanțatori ai activității fotbalistice, iar acest lucru e mult prea puțin într-o perspectivă a promovării.
„Sincer, nu sunt interesat de Liga a III-a. De fapt, eu m-am retras de ceva timp de la echipă, în sensul că nu mai aloc prea mulți bani. Atât timp cât doar eu și Primăria am fost alături de echipă, nu poți spera la mai mult. E nevoie şi de participarea altor oameni de afaceri puternici din localitate, care să contribuie la desfășurarea activității. E clar că la Călimănești se simte dorul de fotbal de performanță, însă e nevoie de multă implicare”, a explicat Andrei Vasile.