duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Județean

Andrei Vasile (Popasul Casa Românească), după ce Cozia Călimăneşti a devenit campioană: Așteptam de 10 ani acest titlu județean!

1.03KVizualizari
Andrei Vasile a felicitat jucătorii și staff-ul de la Cozia Călimănești, pentru câștigarea titlului județean. Proprietarul Popasului Casa Românească a explicat că așteaptă de peste 10 ani această performanță, iar locul 1 în Liga a IV-a a venit exact la momentul oprtun.
„După atâția ani de muncă, era normal să vină și rezultatele. Sunt de peste 10 ani la această echipă, iar lotul și antrenorul actual sunt cei mai buni, din punctul meu de vedere. Suntem campioni, dar, fără a câștiga barajul pentru Liga a III-a, nu am rezolvat nimic! Sunt însă încrezător că vom reuși şi asta. Băieții sunt foarte determinați. Oltul Curtișoara vrea să promoveze, din ce am văzut că se declară prin presă. Deci, barajul va fi intens disputat. Important e să nu pierdem meciul tur, deoarece, pe teren propriu, lucrurile vor fi în favoarea noastră. Vrem să câștigăm și Cupa României, de ce nu!?. Nu vreau să vorbim de Liga a III-a prea mult, până ce nu vom promova. Financiar, nu vor fi probleme! Asta e clar! Mai ales că ne va susține și Consiliul Județean Vâlcea. Niciun jucător nu va părăsi echipa în vară. Vom mai aduce câțiva jucători cu experiență la nivel național”, a spus Andrei Vasile, proprietarul Popasului Casa Româneacă, din Călimănești, sponsor al echipei de fotbal Cozia, noua campioană judeţeană.