Fotbal Național

Andrei Vasile (sponsor Cozia Călimăneşti): Avem jucători care au renunțat la joburi pentru a juca fotbal. Știm că trebuie să plătim, pentru a avea calitate!

367Vizualizari
Andrei Vasile, managerul Popasului „Casa Românească”, din Călimănești, a precizat că, la echipa de fotbal din frumoasa staţiune vâlceană, fondul de salarii pentru Liga a III-a s-a majorat substanțial. Asta în condițiile în care conducerea clubului Cozia Călimăneşti a introdus obligativitatea ca jucătorii să participe la patru antrenamente pe săptămână.
„E clar că trebuie să și oferi condiții mult mai bune fotbaliştilor, dacă le ceri mult mai mult. Am avut și jucători care au decis să renunțe la serviciile lor, deoarece au realizat că pot câștiga din fotbal (salariu și prime) aproape la fel ca acolo unde lucrau. Din punctul meu de vedere, salariile vor fi OK. Nu vreau să dau sume, pentru că nu e cazul. Veți vedea că, dacă totul va merge bine, dn sezonul următor, vor veni mulți jucători la noi. Nu vom mai căuta noi după ei! Mai ales că, în viitorul apropiat, Compania Națională de Investiții va construi, la Seaca, un stadion foarte frumos. Va fi mai greu la început, dar pe parcurs, lucrurile vor merge de la sine”, a explicat Andrei Vasile.