joi, februarie 29, 2024
Handbal

Antrenorul Bent Dahl, acuzat că ar fi contactat anumite jucătoare de la naţională pentru a semna cu SCM Rm. Vâlcea

864Vizualizari
Potrivit site-ului fanatik.ro, antrenorul principal de la SCM Rm. Vâlcea, norvegianul Bent Dahl, secund la naţionala României, ar fi contactat anumite jucătoare de la reprezentativa ţării noastre, pentru a semna cu gruparea din Sala Traian. Dezvăluirile au fost făcute de Bogdan Vasiliu, managerul secţiei de handbal de la Rapid Bucureşti, în cadrul emisiunii Handbal Magazin, de pe site-ul Eurosport.
„Antrenorul principal de la Vâlcea, care în urmă cu o lună dădea lecţii de morală şi de etică, nu s-a sfiit în cantonamentul naţionalei să contacteze jucătoare şi să le propună să vină la Vâlcea. Sunt lucruri pe care nu le pot înţelege, sincer să fiu. Ori eşti secund la naţională, ori vrei să vină jucătoare la Vâlcea! Ceva îmi scapă! Este o problemă!”, a răbufnit Bogdan Vasiliu, citat de fanatik.ro.

Florin Verigeanu: „Nu cred că Bent Dahl a făcut propuneri prin cantonament. Eu sunt omul care face transferurile la Vâlcea”

Contactat de fanatik.ro, Florin Verigeanu, preşedintele secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea, a recunoscut că există anumite discuţii cu unele jucătoare de la naţională, dar nu Bent Dahl ar fi neapărat vinovat de demararea negocierilor. „Nu ştiu de ce a spus Bogdan Vasiliu aceste lucruri. Cred că a înţeles puţin greşit povestea. Este adevărat că am vorbit cu mai multe jucătoare, le-am contactat în urmă cu o lună, ne-am întâlnit prin oraş şi am discutat despre viitor. Avem voie să facem asta, nu-i aşa? Nu cred că Bent Dahl a făcut propuneri prin cantonament. Eu sunt omul care face transferurile la Vâlcea. Că poate au discutat despre venirea la Vâlcea, nu ştiu. Care este problema până la urmă? Anul trecut nu s-a întâmplat la fel? Cu domnul Carlos Viver care a discutat cu jucătoarele iberice de la Vâlcea pentru a semna cu Rapid? El era selecţioner şi a discutat cu handbalistele la lot, deşi ele erau la noi”, a declarat Florin Verigeanu, pentru site-ul fanatik.ro, referindu-se la faptul că Marta Lopez Herrero şi Alicia Fernandez Fraga au ajuns în vară la formaţia din Giuleşti.