vineri, decembrie 1, 2023
Sporturi

Antrenorul Marius Mărgărit, despre sezonul viitor de volei: „Vrem să facem o figură frumoasă, mai ales că şapte elevi vor termina clasa a 12-a!”

989Vizualizari
Doi voleibalişti de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” au încheiat clasa a 12-a în această vară. Este vorba de Antonio Bucura şi de Alexandru Zamfir, pe care antrenorul Marius Mărgărit nu-i va mai avea astfel la dispoziţie din sezonul viitor. Coordonatorul secţiei de volei de la prestigiosul liceu vâlcean a declarat că situaţia va fi mult mai dificilă peste un an, când vor termina liceul nu mai puţin de şapte elevi, iar echipa va trece printr-o remaniere forţată.
„Anul acesta, au terminat clasa a 12-a doar Antonio Bucura şi Alexandru Zamfir. Vara viitoare vor termina însă liceul şapte jucători din echipa de volei, cărora chiar eu le sunt diriginte. Aşa că pentru CNMB va fi cam ultimul sezon în care vom avea o echipă mai puternică, iar asta înseamnă că trebuie să tragem tare pentru a obţine o nouă performanţă notabilă. Apoi, va trebuie s-o luăm iarăşi de la zero, cu o altă generaţie de elevi, ceea ce presupune o perioadă fără rezultate. Vom începe antrenamentele pentru viitorul sezon în această lună”, a precizat Marius Mărgărit.
În încheiere, coordonatorul secţiei de volei de la CNMB a ţinut să aprecieze performanţa şcolară obţinută de o sportivă din echipa de junioare antrenată de Romaniţa Nicolau. Este vorba de Oana Teodorescu, care a obţinut cea mai mare medie generală finală din clasa sportivă de la „Mircea cel Bătrân”: 9.78.