Sporturi

Anul acesta, supercompetiţia Hard Enduro Olăneşti a adunat la start peste 350 de rideri din toată ţara

66Vizualizari
Week-end-ul trecut, pe 6 şi 7 iulie, în oraşul Băile Olăneşti s-a desfăşurat cea de-a treia ediţie a competiţiei de motociclism „Hard Enduro Olăneşti”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Oraşului Băile Olăneşti, în colaborare cu Consiliul Judeţean Vâlcea şi clubul Free Bike Team Vâlcea, care e afiliat la Federaţia Română de Motociclism.

Potrivit afirmaţiilor primarului Sorin Vasilache, la concursurile din cadrul competiţiei, s-au înscris peste 350 de rideri din toată ţara, care s-au întrecut au la mai multe categorii: PRO, experţi, veterani, hobby şi fete. „Suntem mândri că această competiție deosebit de spectaculoasă s-a desfăşurat în orașul Băile Olănești. Ş nu putem fi decât foarte bucuroși că întrecerea ne-a oferit ocazia să facem stațiunea noastră mai cunoscută la nivel naţional.
Mulțumim tuturor colaboratorilor și persoanelor care s-au implicat și ne-au sprijinit în organizarea în bune condiții a acestui spectacol sportiv”, a transmis primarul oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache.
Sursă foto: Facebook Hard Enduro Olăneşti