marți, octombrie 27, 2020
Fotbal Diverse

Aoleooo! Dorin Rădoi a trişat: Ce hârtie igienică? Păi, în 2003, făcea duble cu borseta cu 15 mii de dolari, primită de la Bobi (FC Rarora)

961Vizualizari
Dorin Rădoi a fost luat la caterincă de prietenii săi, care au observat că, de când nu se mai joacă fotbal, pare că a înghiţit mingea de fotbal. Deci, să ştiţi, dragi prieteni, că burta e de la minge. Fără mişto-uri… Să revenim, însă, cu o poveste legată de fostul divizionar A!
În 2003, după trei ani petrecuţi la Extensiv Craiova, printr-o conjunctură, Dorin Rădoi s-a transferat la Rarora Rm. Vâlcea, echipă finanţată atunci de Bobi Marin, care era un fel de Gigi Becali al timpurilor noastre… Adică, avea bani gârlă. Dorin Rădoi s-a dus la Băile Olăneşti, la un hotel, unde era şi patronul de la Rarora. Afaceristul i-a dat fotbalistului 15 mii de dolari, ca să joace pentru echipa lui. Dorin, nebun cum a fost mai mereu, i-a luat, i-a pus în borsetă şi a început să facă duble cu ea. A rămas în istorie!
„La mine, dublele sunt precum spartul seminţelor la alţii. Am văzut însă că m-a provocat Bogdan Nicolăescu, care a făcut 32 de duble. Prietene, am făcut 36 de duble… Şi am 44 de ani! Nu 31, ca tine!”, a spus Dorin Rădoi, care a postat şi pe Facebook filmuleţul cu performanţa sa.