Administrație

Apa de la Stoeneşti, printre cele mai pure din Vâlcea! „La Bucureşti, când am mers s-o testez, m-au întrebat de la ce magazin am cumpărat-o!?”

152Vizualizari
În prezent, la Stoeneşti, se lucrează din plin la introducerea reţelelor de apă şi canalizare în mai multe sate. Primarul Gheorghe Dumbravă (care a fost reales în funcţie cu 92 la sută, la alegerile din 27 septembrie) a precizat că locuitorii vor bea una dintre cele mai pure ape din Vâlcea.
„Apa pe care am captat-o pentru reţeaua din Stoeneşti provine de la izvoarele din zona schitului Jgheaburi şi are o puritate extraordinară. Atunci când am dus-o la laboratorul din Bucureşti pentru analize, cei de acolo au rămas foarte uimiţi! M-au întrebat de la ce magazin am cumpărat-o!? Păi, cum era să fac asta? Doar nu cheltuiam 7.500 de lei pe analize – că atât au costat! – ca să-i păcălesc? I-am chemat atunci la Stoeneşti să testeze ei înşişi apa, şi s-au convins că am dreptate!”, a dezvăluit Dumbravă.
Alesul PNL a adăugat că pentru captarea apei din izvoarele de la Jgheaburi a fost felicitat de foarte mulţi oameni. „Printre cei care au apreciat investiţia s-a numărat şi fostul primar al comunei Stoeneşti de pe vremea lui Ceauşescu. «Ceea ce ai reuşit, n-am făcut nici noi, comuniştii! Şi eu mi-am dorit să aduc apa de la Jgheaburi, dar n-am izbutit!» – mi-a spus acesta. Atitudinea lui era legată şi de faptul că înainte ca eu să devin primar, se făceau doar promisiuni în privinţa introducerii reţelei de apă în localitate, fără nimic concret!”, a subliniat primarul din Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.