luni, aprilie 12, 2021
Monden

Aproape 4000 de oameni au asistat la super-spectacolele de la „Strugurel de Mădulari”. Localitatea are doar 1500 de locuitori!

877Vizualizari

An de an, primarul Daniel Dimulescu, viceprimarul Cristian Popa şi colegii din administraţia publică locală au făcut tot posibilul să organizeze Ziua Comunei Mădulari – intitulată „Strugurel de Mădulari”, în cele mai bune condiţii. Potrivit lui Mihai Hăloiu, la ediţia a VI-a, care s-a desfăşurat sâmbăta aceasta, conform estimărilor, au asistat aproximativ 4000 de oameni. Doar au avut ce vedea: spectacolele folclorice ale artiştilor Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionela Petria, Alin Pavelescu, Rodica Nicolescu, Cristina Udrea, precum şi ale ansamblurilor din zonă! Adică, în total, 8 ore de muzică şi voie bună!
„S-a dus vestea că noi organizăm mereu un eveniment foarte frumos, de aceea, localitatea a fost plină până la refuz. Imaginaţi-vă că Mădulari este o comună cu 1500 de locuitori, iar la spectacole au venit 4000 de oameni, din Drăgăşani, Guşoeni, Roeşti, Cernişoara, Şuşani, Lungeşti, Măciuca şi multe alte localităţi! S-a făcut coloană de maşini pe trei kilometri, şi pe o parte, şi pe alta a drumului. Spre miezul nopţii, le-am oferit un frumos foc de artificii, apoi, a venit rândul lui DJ Joe să anime petrecerea, până târziu… Ne bucurăm din suflet că show-ul de la Mădulari le-a plăcut atât de mult participanţilor. Am fost felicitaţi de multă lume pentru excelenta organizare a acestui eveniment cultural-artistic”, a spus Mihai Hăloiu, consilierul personal al primarului Daniel Dimulescu.