marți, mai 17, 2022
Fotbal Județean

Răzvan Mosor, arbitrul meciului Cozia – Sparta, l-a băgat „după gratii” pe Vasile Ilinca: Aici, nu ai ce să-mi mai faci. Sunt spectator!

813Vizualizari
În stilul său caracteristic, Vasile Ilinca a trăit intens și partida dintre echipa pe care o antrenează, Cozia Călimănești, și Sparta Rm. Vâlcea. Încă dinainte de startul jocului din semifinalele Cupei României, el era extrem de agitat, încercând să gândească o strategie pentru a câştiga. Bineînțeles, cum a început meciul, nu a stat o clipă liniștit!
Arbitrul Răzvan Mosor a venit din primele minute la banca sa, încercând să-l convingă să se calmeze. Atunci, Vasile Ilinca a ieșit în spatele terenului și i-a răspuns: „Na, acum sunt spectator! Nu ai ce să-mi faci!” Era de așteptat însă că nu putea sta mai mult de câteva secunde după gard și a revenit lângă banca tehnică, pentru noi indicații.
„Nu am nimic de obiectat în legătură cu meciul. Şi nici nu am nimic să-i reproșez arbitrului. Răzvan Mosor e un copil bun. În timpul jocului, altele sunt relațiile. Nu are de ce să ne fie greu pe stadionul Brother’s, la meciul retur. Bine că n-am luat cartonaș roșu, că avem un lot subțire. Jocul a fost echilibrat. Ambele echipe au făcut pressing permanent”, a explicat Vasile Ilinca, antrenor la Cozia Călimănești.