sâmbătă, februarie 27, 2021
Fotbal Național

Are doar 16 ani și 1,92 metri înălțime! E portar titular la Minerul Costești și speră să ajungă la un nivel cât mai ridicat

1.42KVizualizari
La doar 16 ani, Ștefan Popa, portarul titular al echipei de Liga a III-a Minerul Costești, are deja un fizic de Champions League: 1,92 de metri înălțime. Acesta s-a apucat de fotbal la clubul Lykaios Rm. Vâlcea, unde l-a avut antrenor chiar pe fostul ministru al Sportului, Bogdan Matei, după care a mai fost legitimat la CSM Rm. Vâlcea (apoi, la SCM, cu antrenori ca Alin Pufu, Marius Pufu și Dumitru Teleșpan). Apoi, Ştefan Popa a evoluat la juniorii A1 de la Minerul Costești și la echipa de republicani de la CS Hidro Rm. Vâlcea. Acum, el apără în Liga a III-a și spune că va da totul pentru a continua la acest nivel și, mai apoi, să ajungă în elita fotbalului național.
„Iubesc foarte mult fotbalul! Sunt bucuros că mi s-a dat șansa să apăr în Liga a III-a, mai ales că am doar 16 ani. Îi mulțumesc din suflet domnului antrenor Marius Vlădoi, dar și celorlalți colegi, pentru încrederea acordată. E un nivel competițional ridicat, dar nu mă sperie asta. Sunt convins că nu vom retrograda. Sper să am o carieră cât mai frumoasă ca portar… Mă antrenez specific alături de Marius Vlădoi și Robert Tufiși. Mie îmi place să fiu optimist și să cred că, sezonul viitor, Minerul Costești se va bate la primele locuri”, a spus Ștefan Popa.