Fotbal Județean

AS Bărbăteşti – ACS Vâlcea Sport 12-0! „Cocoşii” lui Ion Deaconu au făcut spectacol pe „Maracana” primarului Constantin Bănacu

546Vizualizari

Week-end-ul trecut, AS Bărbăteşti a făcut spectacol în cea de-a 3-a etapă din Liga a IV-a, în partida cu ACS Vâlcea Sport, care a avut loc pe Stadionul „Inu Bănacu”. Echipa din comuna administrată de primarul Constantin Bănacu s-a impus categoric, cu scorul de 12-0 (după 5-0, la pauză). „Cocoşii” lui Ion Deaconu (FOTO) n-au reuşit totuşi să întreacă scorul stabilit în runda campionatului, de Sporting Galicea, care a dispus, cu 14-1, tot de ACS Vâlcea Sport. Pentru AS Bărbăteşti, Papa şi Cârstoiu au marcat câte cinci goluri (!), iar Buşu şi Crânguşi – câte unul!

Ion Deaconu, antrenor AS Bărbăteşti: „Papa a fost jucătorul meciului, revenirea lui de la AS Rm. Vâlcea 2016 este de foarte bun augur. Dar sunt extrem de mulţumit şi de evoluţia celorlalţi băieţi în acest meci. Una peste alta, i-am făcut foarte fericiţi şi pe suporteri. De foarte mult timp n-au mai văzut un scor atât de mare la Bărbăteşti. Trebuie să ne revenim însă rapid din exuberanţa acestui succes concludent, pentru că ne aşteaptă un meci foarte dificil în etapa viitoare, la Foresta Mălaia, unde se câştigă foarte greu”.