joi, februarie 25, 2021
Fotbal Județean

AS Popeşti, prima echipă care „le-a tăiat avântul” fotbaliştilor de la Prim Stroeşti. Formaţia primăriţei Aurora Măgura a ratat şi un penalti (al victoriei!), în minutul 90

332Vizualizari

Derbiului Seriei Vest de la „Onoare” s-a disputat week-end-ul trecut, mai precis duminică, 20 octombrie, între AS Popeşti 2016 şi AS Prim Stroeşti 2019. Victorioşi în toate cele şase etape anterioare, fotbaliştii primarului Toma Ciolacu au avut parte de o replică dârză, iar la final au fost nevoiţi să cedeze primele puncte din acest sezon. Meciul s-a terminat la egalitate (3-3), dar popeştenii au avut chiar şansa de a-l tranşa în favoarea lor, în minutul 90, când au irosit un penalti acordat de centralul Alin Croitoru.

Prim Stroeşti a condus cu 3-1, dar a fost egalată pe final

„A fost un meci frumos şi spectaculos! Prim Stroeşti a deschis scorul prin minutul 30, dar am egalat imediat după pauză, în minutul 46, prin Claudiu Miuţă. Din păcate, am primit gol, din nou, chiar la următoarea fază, iar adversarii au trecut, încă o dată, la conducere. Mai mult decât atât, stroeştenii s-au distanţat şi la 3-1 la puţine minute după aceea. Spre final, am avut însă o revenire fantastică şi am izbutit să restabilim egalitatea, prin golurile semnate de Andrei Cârstea (în minutul 70) şi Claudiu Miuţă (80). În minutul 90, am avut chiar şansa de a câştiga toate cele trei puncte din acest duel, când am beneficiat de un penalti, dar, din păcate, Radu Funaru (zis „Baterie”) a şutat pe lângă poartă”, a declarat Radu Iordache, preşedintele echipei AS Popeşti 2016.

„Suntem prima echipă care a blocat Stroeştiul! Puteam să şi batem, dacă nu ratăm un penalti”

„A fost un meci dârz, de rezistenţă, adversarii au fost extrem de puternici, dar tot le-am făcut faţă şi eram cât pe ce să învingem. Băieţii noştri au evoluat cu o ambiţie deosebită, mai ales că era vorba de derbiul seriei. Se putea termina mai rău pentru noi, dar se putea şi mai bine! Una peste alta, suntem mulţumiţi de rezultat şi de cum a jucat echipa. Toţi băieţii merită felicitări, s-au achitat bine de sarcini, angrenajul s-a închegat. Ne bucurăm pentru acest punct şi pentru faptul că n-am pierdut în faţa liderei. Ne duelăm mai departe pentru locul 1 în Seria Vest. Suntem prima echipă care a blocat Stroeştiul, puteam să şi batem, dacă nu ratăm acel penalti. Am trecut pe lângă trei puncte foarte importante. În ciuda evoluţiei scorului, ca joc, am fost peste adversari! Dar, aşa cum se întâmplă des în fotbal, dacă nu bagi mingea în poartă, nu ai cum să câştigi!”, a încheiat Radu Iordache, reprezentantul echipei din comuna administrată de primăriţa Aurora Măgură.