duminică, februarie 28, 2021
Fotbal Județean

AS Şirineasa se întăreşte cu un jucător de la AS Bradu (Liga a IV-a Sibiu) şi cu doi juniori de valoare

882Vizualizari

• echipa din comuna administrată de primarul Ion Streinu a disputat două amicale în această iarnă

Până la meciul cu Minerul Costeşti, din Cupa României, care va avea loc în acest week-end, AS Şirineasa 2019 a disputat deja două partide de pregătire în pauza de iarnă. Prima a fost cea cu FC Păuşeşti Otăsău, pe care Daniel Băcanu & Co. au pierdut-o cu scorul de 5-1. Duminica trecută, fotbaliştii din localitatea administrată de primarul Ion Streinu au evoluat în deplasare, la AS Popeşti 2016, unde au fost învinşi cu 4-1.
„În ceea ce priveşte achiziţiile pentru returul Ligii a V-a, am transferat un tânăr fotbalist în vârstă de doar 16 ani, de la Inter Lăpuşata. Acesta e deosebit de talentat şi poate juca pe dreapta, atât pe postul de mijlocaş, cât şi pe cel de fundaş. În plus, în următoarele zile, îl vom mai legitima şi pe Sabin Cherăscu (n.r.: care va împlini vârsta de 23 de ani pe 3 iulie 2020). Acesta evoluează ca mijlocaş în spatele liniei de atac. El a fost junior la CS Şirineasa, iar în toamnă a jucat la AS Bradu (n.r: formaţie clasată pe locul 8, din 17, în Liga a IV-a din judeţul Sibiu). Mai avem în plan să mai transferăm un alt junior, un vârf, dar încă mai negociem cu el, deoarece nu ne-a dat până în acest moment un răspuns ferm dacă vine sau nu la noi. În rest, lotul e acelaşi din tur”, a afirmat Daniel Băcanu (FOTO – în stânga), antrenor-jucător la AS Şirineasa 2019.

Ion Streinu, primar Şirineasa: „Vrem jucători tineri, ca să putem conta pe ei mai mulţi ani de-acum încolo!”

Tot la lotul de jucători s-a referit şi primarul din Şirineasa, Ion Streinu (FOTO – în dreapta). „Pentru iarna aceasta, am ajuns la concluzia că ne mai trebuie 2-3 jucători noi, dar vrem ca ei să fie tineri şi de viitor, ca să putem conta pe ei mai mulţi ani de-acum încolo, nu să plece imediat. Ne-am interesat peste tot, inclusiv la grupele de copii şi juniori din Rm. Vâlcea. Le-am dat mână liberă antrenorilor să hotărască pe cine aduc, nu e felul meu să le impun ceva în această privinţă. Daniel Băcanu e antrenor şi trebuie să se ocupe de bunul mers al lucrurilor”, a spus Streinu.