luni, iunie 24, 2024
Handbal

Asma Elghaoui (SCM Rm. Vâlcea) merge pe mâna echipei sale, în partidele cu Bistriţa-Năsăud şi Chambray Touraine: „Ne dorim să câştigăm fiecare meci!”

535Vizualizari
În următoarea rundă din Liga Europeană, SCM Rm. Vâlcea va evolua în fieful echipei franceze Chambray Touraine. Meciul va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 19.00, şi va însemna momentul adevărului pentru ambele formaţii. Practic, cine va avea câştig de cauză în acest duel va lua o opţiune importantă pentru calificarea în sferturi. Partida din Franţa a fost prefaţată de Asma Elghaoui, la conferinţa de presă care a urmat meciului cu Vaci NKSE, de duminica trecută.
„Cu Chambray Touraine, vom avea, bineînţeles, un meci greu, în condiţiile în care se vor înfrunta două echipe apropiate ca valoare. Cel mai bun lucru pe care putem să-l facem e acela de a pregăti cât mai bine acea partidă, iar apoi vom vedea cum ne vom descurca. În orice caz, avem aşteptări mari de la acest duel şi, pentru ca nimic să nu ne surprindă, vom lucra foarte atent la detalii. Îmi doresc ca totul să decurgă bine pentru echipa mea şi sper că vom câştiga în Franţa. Înainte de partida cu Chambray Touraine, o vom întâlni însă pe Bistriţa-Năsăud, în campionat, când sperăm să ne impunem, de asemenea,, pentru că e foarte important acest lucru pentru noi. Abia apoi ne vom gândi la meciul din Franţa”, a subliniat Asma Elghaoui.