Fotbal Diverse

Asociaţia Fair Play Vâlcea îi reuneşte pe foştii fotbalişti ai judeţului într-un duel de zile mari cu campioana de old boys a Bucureştiului

1.94KVizualizari

La începutul lunii viitoare, Asociaţia Fair Play Vâlcea, reprezentată de Dragoş Muscalu, va organiza un super-meci de old boys, la care vor participa mai mulţi foşti fotbalişti ai judeţului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 18.00, pe cochetul stadion din comuna Vlădeşti. În acest duel de gală, gloriile de odinioară ale fotbalului vâlcean o vor înfrunta pe Union Bucureşti, câştigătoarea campionatului de old boys al Capitalei. Astfel, microbiştii vâlceni îi vor putea vedea, din nou, pe teren, într-o formulă cu totul inedită, pe Marius „Ţeţe” Vlădoi, Dorin Rădoi, Ovidiu Ciortan, Mitică Dobrin, Lucian Tarcea, fraţii Alin şi Marius Pufu, Iulian Roşoagă, Constantin Văduva („Neamţu”), Tică Negrescu, Adi Glăvan, Petre Băiaşu, Bogdan Mihalache, Alin Savu, Cosmin Ursu, Ovidiu Creangă, Cosmin Văcaru, Robert Dina şi Mihai Lungan. Pe de altă parte, pentru echipa adversă va evolua, printre alţii, şi Vali Bădoi, fost jucător la Rapid.

Primarul Adrian Cosac și-a dat acordul pentru a găzdui meciul la Vlădești

„Union Bucureşti, câştigătoarea campionatului de old boys al Bucureşti (40+), va veni special la Vâlcea să dispute acest meci amical. Partida va avea loc pe stadionul din Vlădești. Cu această ocazie, vreau să-i mulțumesc primarului Adrian Cosac, pentru că și-a dat acordul de a găzdui duelul, care sunt convins că va stârni interesul multor microbiști vâlceni. Evenimentul se va încheia cu un chef de zile mari. În acest sens, îi voi recomanda şi noului preşedinte al AJF Vâlcea, Adrian Comănescu, ca, pe viitor, să înfiinţeze şi în judeţ un campionat de old boys, cu jucători 40+, pentru că sunt convins că ar avea o foarte mare priză la public”, a spus Dragoş Muscalu. Acesta a mai menţionat că, pentru meciul demonstrativ din 6 iulie, echipa noastră va purta denumirea Vâlcea Old Boys.