miercuri, iulie 28, 2021
Monden

Astăzi, la ora 12.00, DIANA anunţă premiile campaniei aniversare „Cu puţin noroc, poţi câştiga un T-ROC!”. Evenimentul va avea loc la magazinul DIANA de pe Bulevardul Dem Rădulescu, în prezenţa publicului

133Vizualizari
Timp de peste două luni, mai precis în perioada 10 mai – 18 iulie, DIANA a derulat o amplă campanie aniversară, prilejuită de împlinirea a 30 de ani de la înfiinţarea companiei, în care marele premiu este o maşină Volkswagen T-ROC. Conform regulamentului de desfăşurare a campaniei, clienţii trebuiau să cumpere produse de cel puţin 100 de lei pe un bon fiscal, pentru a participa la tombola finală. Taloanele au putut fi depuse în cutiile amplasate în toate magazinele DIANA până duminică, 18 iulie, inclusiv, iar în această săptămână vor fi desemnaţi şi câştigătorii.

Tragerea la sorţi va avea loc miercuri, 21 iulie, de la ora 12.00, în incinta magazinului DIANA de pe Bulevardul Dem Rădulescu, unde va fi permisă bineînţeles şi prezenţa publicului. Aşadar, toţi cei care vor să vadă dacă se numără printre câştigători pot participa la acest eveniment. Pe lângă autoturism, compania DIANA a mai pus la bătaie 15 telefoane iPhone 12, 15 laptopuri gaming Lenovo, 30 de televizoare Smart Allview, dar şi alte premii.
„Atențiune, atențiune… miercuri, 21 iulie, aflăm cine a avut noroc să câștige un T-ROC și alte sute de premii. Marea extragere a câștigătorilor campaniei aniversare va avea loc public, în incinta magazinului DIANA, de pe Bulevardul Dem Rădulescu, începând cu ora 12.00”, au anunţat reprezentanţii companiei vâlcene, pe Facebook.