luni, iunie 14, 2021
Monden

Atmosferă ca-n poveşti: sute de baloane cu heliu, luminate cu leduri, au umplut cerul înstelat, la Zilele Comunei Mălaia!

483Vizualizari

Primarul Gabriel Ţolea a fost dintotdeauna în mijlocul comunităţii sale, pe care a surprins-o în mod plăcut, mai ales când a venit vorba de Zilele Comunei Mălaia. La ediţia organizată week-end-ul trecut, pe lângă evenimentul „Tabăra Naţională de Folk şi Literatură” (care a reprezentat un succes uriaş, mai ales că zeci de tineri şi-au pus în evidenţă talentele la muzică şi poezie), liberalul le-a oferit participanţilor şi spectacole autentice, unde vedeta incontestabilă a fost Veta Biriş, o somitate a folclorului românesc. Pe lângă faptul că locuitorii din zonă s-au simţit foarte bine, într-un cadru de basm, Gabriel Ţolea a venit şi cu ceva nou, deosebit. El le-a oferit tuturor petrecăreţilor o surpriză: sute de baloane cu heliu, cu led înăuntru, care au fost lansate pe cer.
„Am văzut asta prima dată la o nuntă şi mi-a plăcut foarte tare. Am zis să promovez şi eu această idee la Malaia şi se pare că a prins foarte bine, mai ales printre cei tineri, dar nu numai. Copiii erau entuziasmaţi… Tot cerul a fost luminat timp de câteva zeci de minute bune. Aş dori să le mulţumesc tuturor celor care ne-au fost aproape la ziua comunei. Mă refer aici, în mod deosebit, la toată echipa PNL Vâlcea, dar şi la reprezentaţii PSD şi ALDE, care au petrecut alături de noi. Sper că, împreună cu consilierii locali, am făcut tot posibilul ca, în limita unui buget destul de limitat, să oferim locuitorilor zile de neuitat”, a precizat Ţolea.