Diverse

Augustin Dumitrescu, apel la credință: Strămoșii noștri au prins foamete, ciumă, holeră, războaie mondiale. Au trecut peste toate cu Dumnezeu în suflet!

550Vizualizari
Augustin Dumitrescu este unul dintre cei mai respectați antrenori vâlceni, fiind specializat de peste aproape 40 de ani pe fitness și culturism. Extrem de echilibrat, de la alimentație, până la gândire și conduită civică, el a reamintit generației tinere că bunicii și străbunicii noștri au trecut prin două războaie mondiale, foamete, ciumă, holeră, persecuție politică și multe alte greutăți inimaginabile, dar dragostea în Dumnezeu i-a ajutat mereu să răzbată. Din punctul său de vedere, pandemia cu virusul COVID-19 nu se poate compara niciodată cu ce a fost în trecut, dar durerea vine tocmai din faptul că ne-am pierdut legătura cu Divinul, credința că totul poate fi învins.
„Niciodată în istoria omenirii nu am fost privați de libertate. Strămoșii noștri au prins timpuri mult mai grave (războaie, ciumă, holeră, foamete), dar cu toate greutățile prin care au trecut au reușit să iasă învingători, datorită curajului și credinței în Dumnezeu. Câți la ora actuală mai cred în Dumnezeu și sunt curajoși? Cel mai mare păcat al omenirii în epoca modernă este minciuna. Câți mai propovăduiesc la ora actuală adevărul, care înseamnă Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă îți faci griji și probleme, asta nu face altceva decât să ne îmbolnăvească mintea și corpul. Trăirile noastre devin morbide pe placul virusului Covid-19, nu pe placul lui Dumnezeu”, a scris Augustin Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook. True!