duminică, aprilie 14, 2024
Monden

Augustin şi Florentina Dumitrescu vor să participe la „Românii au talent”, proba de dansuri populare

2.41KVizualizari

Pentru Augustin şi Florina Dumitrescu, antrenori de fitness şi culturism, sportul înseamnă totul: un stil de viaţă sănătos, din punct de vedere mental şi fizic, echilibru în tot ceea ce faci. Prezenţi la Gala Sportului Vâlcean, de vinerea aceasta, cei doi au mărturisit că iau în calcul să participe în curând la emisiunea „Românii au talent”.
„Am fost rugaţi de mai mulţi prieteni apropiaţi, care ştiu că nouă ne place foarte mult să dansăm, să mergem la această emisiune. Cine ştie, poate că într-o zi ne vom lua inima în dinţi şi ne vom înscrie. Eu iubesc mult fitnessul, pe care vreau să îl practic mult timp de acum încolo, chiar şi la 80 de ani. Îţi menţine articulaţiile ok şi garantează o viaţă cât mai lungă. Eu m-am retras din competiţiile oficiale, dar continui să fac sport”, a spus Florina Dumitrescu.
„Îi mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat şansa să fac acest sport. Nici Ceauşescu nu a reuşit să interzică fitness-ul, care e cel mai complex sport. Gimnastica de întreţinere te ajută enorm pentru a remedia foarte multe probleme de sănătate, la scăderea glicemiei, a colesterolului. Orice exerciţiu fizic poate înlocui multe medicamente, dar, în colaborare, bineînţeles, şi cu o alimentaţie sănătoasă. Sportul te ţine departe de bolile moderne, precum depresiile, accidentele vasculare, scolioză, tensiune, diabet, osteoporoză etc. Adică, îţi conferă viaţa sănătoasă pe care o doreşti”, a subliniat Augustin Dumitrescu.