Administrație

Aurora Măgură a mulţumit Consiliului Judeţean pentru banii acordaţi pentru modernizarea căminului cultural din comuna Popeşti

702Vizualizari

La mijlocul lunii august, cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, primăriţa Aurora Măgură le-a organizat un eveniment artistic inedit copiilor din comuna Popeşti. Acesta a avut loc pe scena căminului cultural din localitate, care a fost modernizat cu bani primiţi de la Consiliul Judeţean. Cu acest prilej, a avut loc un frumos spectacol al Teatrului „Ariel”, de la Rm Vâlcea, iar ulterior pe scenă a urcat şi un grup de dansuri alcătuit din copii din Popeşti, care a susţinut o reprezentaţie aplaudată frenetic de toţi cei prezenţi. Ziua s-a încheiat cu un frumos concert de muzică populară.

Aurora Măgură, primarul comunei Popeşti: „Am avut parte de o asistenţă numeroasă la acest eveniment, lucru care ne-a bucurat foarte mult. Vom inaugura oficial noul cămin cultural din Popeşti pe 1 decembrie, cu prilejul unei festivităţi speciale. Până atunci, îl folosim însă pentru diferite spectacole. În acest sens, reamintesc că tot acolo a avut loc în iunie şi serbarea de final de an şcolar, când au fost prezente aproape 300 de persoane în sală”.

Lucrările de modernizare a căminului cultural din Popeşti au fost executate de firma Contrust. Investiţia a avut o valoare totală de 480 de mii de lei.

Aurora Măgură, primarul comunei Popeşti: „CJV ne-a dat toţi aceşti bani, după ce preşedintele Constantin Rădulescu a venit la Popeşti şi a văzut că e nevoie urgent de un cămin cultural modern. Îi mulţumim pe această cale! E o investiţie importantă pentru comunitate. De fiecare dată când am apelat la ajutorul Consiliului Judeţean, am fost sprijinită cu fonduri”.