vineri, aprilie 3, 2020
Diverse

Aurora Măgură şi Diana Sărsan impresionează, din nou, comunitatea din Popeşti: două super-acţiuni, pentru copii şi persoane suferinde…

1.56KVizualizari

Aurora Măgură, primarul din Popeşti, cunoaşte extrem de bine principalele nevoi ale comuntităţii pe care o conduce, de aceea, a întreprins, până acum, numeroase acţiuni care să aducă bucurie, mai ales în sufletele copiilor şi persoanelor vârstnice şi nevoiaşe. Luna aceasta, împreună cu Diana Sărsan, de la Biblioteca Comunală Popeşti, primăriţa va organiza o amplă acţiune de colectare a deşeurilor: plastic, electrocasnice vechi, hârtie etc, care vor fi, mai apoi, colectate de o firmă specializată.
„Am decis să organizăm această acţiune, în primul rând, pentru a scăpa de deşeuri şi de a avea o localitate mult mai curată. Ştiu că în fiecare gospodărie există butoaie de plastic, televizoare vechi, aragaze, frigidere, cartoane care nu mai sunt folosite, de aceea, fac un apel către locuitori să le strângă. Ei, bine, toate acestea vor fi colectate de o firmă, care ne va da bani pe ele… Ce vom face cu aceşti bani? În primul rând, pentru că acţiunea implică, în mod deosebit, copiii, le vom oferi o excursie foarte frumoasă celor mici, plus cadouri pentru persoanele nevoiaşe din localitate”, a spus Aurora Măgură.
„Pe de altă parte, vom organiza, împreună cu doamna Diana Sărsan, şi frumoasa acţiune «Mărţişorul», la căminul cultural din localitate. Aici, copiii vor face mărţişoare, care ulterior vor fi vândute, iar cu banii obţinuţi vom organiza ceva frumos pentru ei. Vrem să implicăm generaţia tânără în cât mai multe acţiuni de protejare a mediului înconjurător, să o facem să conştientizeze că trebuie să păstreze natura curată”, a mai adăugat primarul din Popeşti, Aurora Măgură.