duminică, aprilie 14, 2024
Monden

3 ani de la inaugurarea „Mojito Club” – Olanu și 1 an de când „Godfather Pub & Coffee” le face viața mai dulce vâlcenilor

2.74KVizualizari
În urmă cu 3 ani, mai exact, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Nașu Lucian și soția sa, Ella, au inaugurat „Mojito Club” – Olanu, care, încă de la început, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes locuri de distracție din regiune. Până în primăvara acestui an, când au apărut restricțiile privind noul coronavirus, clubul a fost Number One pentru vâlceni, dar și pentru sute de „party lovers” din alte județe. Tot de Ziua românilor, „Godfather Pub & Coffee”, deschis tocmai din dorința de a oferi cele mai bune servicii râmnicenilor, a împlinit 1 anișor.

„1 Decembrie este o zi specială pentru cei din familia Mojito și Godfather. De 3 ani, am făcut tot posibilul să oferim servicii de cea mai înaltă calitate tuturor clienților noștri. Cu acest prilej, le mulțumim celor care ne-au trecut pragul în acești ani. La mulți ani tuturor și sperăm să ne vedem cu o aniversare puternică anul viitor. Și nouă ne e dor de distracție, dar, din păcate, trebuie să mai așteptăm. Mă sună multă lume care vrea să resimtă plăcerea de a se distra alături de noi, la Mojito Club. Și nouă ne e dor de asta! Le mulțumesc din suflet colegilor de la Mojito și Godfather, că am reușit împreună să oferim clienților servicii de calitate”, a spus Nașu Lucian.

La mulți ani familiei „Mojito” și „Godfather” și să dați cât mai curând drumul la distracție!!!