marți, mai 17, 2022
Monden

Azi, Lucia și Gheorghe Niță (Paradis) își aniversează împreună ziua de naștere. La mulți ani minunați și nepoți cât mai mulți!

706Vizualizari
aniversarea este o bucurie la superlativ în familie. Fondatorii companiei Paradis s-au căsătorit acum 40 de ani și au doi copii, pe Lucian și Corina, o nepoată, de doi ani și jumătate și încă două comori (gemeni – băiat și fată), care se vor naște după Paște. Încă de la primele ore ale dimineții, Lucia a fost asaltată cu flori și mesaje de către colegi, prieteni și apropiați. Gheorghe Niță e ceva mai norocos, ca de obicei. În a doua zi de Paște, va avea un alt prilej să ciocnească un pahar de vin cu prietenii, de vreme ce își va serba și onomastica.
„Așa cum am mai spus și cu alte prilejuri, părinților mei le datorăm totul, de la ceea ce avem, la ceea ce am ajuns. Amândoi au reușit să se impună pe piața de evenimente prin seriozitate și foarte multă muncă. De la ei am învățat totul… Le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut în acești ani minunați, atât pe plan profesional, cât și familial. Îi iubim la infinit! Diseară, bineînțeles, vom petrece în familie dubla aniversare, așa cum facem mai mereu. La mulți ani, mami, La mulți ani, tati!”, au transmis Lucian și Corina Niță.
La mulți ani binecuvântați și sărbători minunate!