miercuri, ianuarie 19, 2022
Sporturi

Băile Olănești va găzdui una dintre cele mai tari competiții de enduro din România, cu 100 de kilometri de trasee offroad!

960Vizualizari
Primăria și Consiliul Local Băile Olănești, în colaborare cu oameni de afaceri din localitate, vor să organizeze un eveniment sportiv de amploare, nu doar pentru județul Vâlcea. Este vorba de o competiție de enduro, offroad, pentru motociclete, la care vor participa sute de concurenți din toată țara și nu numai. Ștefan Răcăreanu – FOTO, jos – , consilierul personal al primarului Sorin Vasilache – FOTO, sus – , s-a ocupat în cele mai mici detalii de această competiție.

„Ce va înseamna acest eveniment pe care îl vom organiza anul viitor, în mai sau iunie? În primul rând, va pune în valoare foarte mult zona noastră, care este foarte propice pentru motociclism. Important de precizat e faptul că traseele nu se vor desfășura pe drumuri sau poteci forestiere, ca să nu afectăm mediul. Avem propriile trasee de concurat, pentru care am obținut din timp toate avizele necesare. De departe, competiţia de enduro va fi cel mai tare eveniment sportiv organizat vreodată în Băile Olănești. Iar asta cu bani foarte puțini. Nu vom percepe taxe de participare, un lucru care va crește numărul participanților. În plus, vom pregăti premii destul de interesante”, a declarat Ștefan Răcăreanu, care se va număra chiar printre participanți.