duminică, aprilie 14, 2024
Sporturi

Baschetbaliştii de la CS Vâlcea 1924 reiau lupta pentru evitarea retrogradării. În week-end, „lupii negri” vor primi vizita echipei…

162Vizualizari
Pe 10 februarie, CS Vâlcea 1924 a suferit o înfrângere frustrantă, în deplasare, împotriva echipei CSM Tg. Jiu (91-95). Cu 21 de secunde înainte de final, „haita” lui Hristu Şapera se afla în avantaj pe tabela de marcaj (91-88), dar a cedat apoi inexplicabil. În cele trei săptămâni care au trecut de atunci, „lupii negri” „şi-au lins rănile”, iar acum sunt pregătiţi să le ofere suporterilor fideli victorii importante în lupta pentru evitarea retrogradării.
În prima întâlnire după această mini-vacanţă din Liga Naţională, baschetbaliştii din Sala Traian vor primi, pe teren propriu, vizita formaţiei SCM Timişoara, nimeni alta decât lidera Grupei Valorice 11-18. Cu un succes, echipa vâlceană îşi va consolida locul 4 în clasament şi va avea garanţia că va disputa mai multe meciuri acasă în play-out, când se va duela cu ocupanta poziţiei a 5-a, în speţă, cel mai probabil cu CSM Petrolul Ploieşti.
Meciul cu SCM Timişoara va avea loc în week-end, mai precis sâmbătă, 2 martie, de la ora 18.00. Ca şi până acum, preţul unui bilet de intrare în Sala Traian va fi de doar 15 lei.
Sursă foto: Facebook CS Vâlcea 1924